✓ Faguddannede malere

✓ Få et uforpligtende tilbud

✓ Kvalitetsbevidst malerfirma

Opsætning af filt for et flot resultat​

Skal du have malet vægge eller lofter, er det en mulighed at beklæde overfladen med filt inden. Det giver det bedste resultat.

Hos Vagn’s Malerforretning kan vi hjælpe dig med opsætning af filt. Er det nødvendigt med en fuldspartling forinden, klarer vi også det. Vi påtager os gerne alle former for maleropgaver - store som små. Vores virksomhed ligger i Broager, men vi henvender os også til kunder i de nærliggende områder.

Hvilken effekt har en opsætning af filt?

Står du over for at skulle male lofter eller vægge, vil en opsætning af filt give en meget jævn overflade, som det er nemt at male på efterfølgende.​

Det vil give det mest harmoniske og optimale resultat i sidste ende.

I de fleste tilfælde vil det være nødvendigt at starte med at lave en fuldspartling af de pågældende vægge eller lofter og efterfølgende sætte filt op, inden der til sidst males. Vi kan varetage hele processen for dig. Vil du gerne have sat tapet eller fotostater op, har vi også stor erfaring med disse opgaver.

Vil du gerne have os til at hjælpe dig?

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi hjælper dig gerne med alle former for malerarbejde og klargøring som eksempelvis opsætning af filt. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 34 72 25 eller sende os en e-mail til koch-pet@hotmail.com for at høre mere om vores ydelser.​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vagn's Malerforretning v/Vagn Kock Petersen

CVR: 33407033​

​Telefon: 51 34 72 25

E-mail: kock-pet@hotmail.com