Maling af badeværelse

Professionelt malerfirma tilbyder maling af badeværelse

​Hos Vagn’s malerforretning udfører vi maling af vådrum

Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan hjælpe dig med maling af badeværelse? Så er du havnet det helt rette sted. Lige her hos Vagn's Malerforretning finder du kompetente malere med mere end 46 års erfaring i branchen.

Vi står klar til at hjælpe alle kunder i og omkring Sønderborg, Als, Aabenraa og Rødekro med maling af vådrum.​​ Mange begiver sig selv ud i at løse diverse maleropgaver. Dog anbefaler vi altid, at du søger professionel hjælp, da du således er sikret et godt resultat, både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Vi er et professionelt malerfirma, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører, men som samtidig sikrer vores kunder konkurrencedygtige priser når I benytter os til maling af vådrum.

Vi kan varetage alle maleropgaver og kan også være behjælpelig med at spartle over fliser eller klinker, så der kan sættes filt op efterfølgende. Derved slipper du for at skulle pille fliserne ned først.​

Hvilken glans bør anvendes ved maling sf vådrum?

Ligesom der findes maling i mange forskellige farver, findes der også maling med forskellige grader af glans.

​Når du vælger maling, er det vigtigt, at du vælger en maling med den rette glans, da det har betydning for, hvordan den kan anvendes, samt hvilke egenskaber malingen har i rummet og på diverse overflader.

​Vi anbefaler, at du vælger en højere glans ved maling af badeværelse, da væggene er mere udsatte end i f.eks. et soveværelse.

Du kan med fordel vælge en maling med en glans på mindst 25. Jo mere glans der er i malingen, desto lettere er det at tørre væggene over med en våd klud og gøre dem rent. Derudover er maling med en høj glans også mere resistent over for påvirkning af fugt.​

Hør mere om maling af badeværelse

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for maling af badeværelse hos dig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi garanterer høj kvalitet til lave priser. Du også velkommen til at høre mere om maling af facader.

Kontakt os på telefon: 51 34 72 25 eller på e-mail: kock-pet@hotmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​ Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning ApS

Sjællandsgade 9 6400 Sønderborg

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​44518929

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​