Maling af facader

Erfaren bygningsmaler udfører maling af hus og facader

Vi klarer maling af hus og facade for dig

​​Trænger din facade til en opfriskning? Igennem mange år har vi hos Vagn’s Malerforretning gjort renovering og maling af hus og facader til vores varemærke.

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver inden for maling af facade og kan stå for alt fra rådgivning om valg af farve til gammeldags kalkning og andre overfladebehandlinger. Vi har kunder i både Sønderborg og resten af Als samt Aabenraa, Rødekro og omegn, som vi hjælper med maling af facade og hus.

​Med Vagn’s Malerforretning får du en professionel, erfaren og kvalitetsbevidst bygningsmaler, der ikke alene kan garantere et smukt og holdbart resultat i forbindelse med maling af facader, men som også lytter til dine ønsker og behov til opgaven.​

Ingen facader er ens – få vejledning af vores bygningsmaler

Ikke alle facader kræver den samme behandling, da mange bygninger har forskellige elementer i facaden, der f.eks. kræver hver sin farve eller hver sin behandling.

Er der små murede detaljer, eller udvendigt træværk, der skal tages højde for? Måske skal der males i forskellige farver for at give et smukt farvespil? Er der ældre vinduer og døre, der skal fremhæves eller renoveres?

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Vi vurderer enhver opgave hver for sig. Vores bygningsmaler kan komme ud til dig og kigge på din facade. Her kan han komme med rådgivning om maling af dine facade. Derudover kan du få en uforpligtende snak med os om, hvad der vil være den rette løsning for din facade.

Vi gør meget ud af at skabe en åben og positiv dialog. Du kan derfor føle dig i trygge hænder, når du overlader maling af facade til os. Vi tager dig med igennem hele processen. På den måde ved du, hvad der skal ske, og hvad for et resultat du kan forvente.​​​

Vi udfører maling af facade med de bedste produkter

Det er ikke kun erfaringen og teknikerne alene, der udgør et holdbart og flot resultat – også valget af produkter spiller ind, hvorfor vi har valgt at bruge det bedste produkt til maling af facade på markedet.

Vi bruger silikatmaling fra Keim, der normalt bruges til maling af facader af mursten, puds og beton.

Denne maling fås i mange forskellige farver og giver en flot, holdbar, robust og levende overflade, der giver muren lov til at ånde og dermed giver en lang levetid.

​Når du benytter vores malerforretning, får du godt håndværk og gode produkter. Det giver dig en kvalitets-løsning, du vil blive yderst tilfreds med. Vi kan derfor være den helt rigtige løsning, når du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.​

Kontakt os og få en pris på maling af hus eller facade

Skal vores bygningsmaler hjælpe dig med maling hus eller facader? Vi kan hjælpe dig med et flot og holdbart resultat til en god pris. Du får professionelle malere ud til opgaven, som sætter en ære i godt håndværk.

Kontakt os gerne på telefon 51 34 72 25 eller e-mail kock-pet@hotmail.com. Så kommer vi ud og besigtiger din facade og giver et uforpligtende tilbud. Du også velkommen til at høre mere om maling af vinduer og døre.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning ApS

Sjællandsgade 9 6400 Sønderborg

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​44518929

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​