✓ Faguddannede malere

✓ Få et uforpligtende tilbud

✓ Kvalitetsbevidst malerfirma

Renovering og maling af facader

Igennem mange år har vi hos Vagn’s Malerforretning gjort renovering og maling af facader til vores varemærke.

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver inden for renovering af boligens facade og kan stå for alt fra rådgivning om valg af farve til gammeldags kalkning og andre overfladebehandlinger.

Vi har kunder i både Sønderborg og resten af Als samt blandt andet Aabenraa, Rødekro og omegn.

Med Vagn’s Malerforretning får du en professionel, erfaren og kvalitetsbevidst malermester, der ikke alene kan garantere et smukt og holdbart resultat i forbindelse med maling af facader, men som også lytter til dine ønsker og behov til opgaven.

Ingen facader er ens - få den rigtige vejledning

Ikke alle facader kræver den samme behandling, da mange bygninger har forskellige elementer i facaden, der eksempelvis kræver hver sin farve eller hver sin behandling. 

Er der små murede detaljer, eller udvendigt træværk, der skal tages højde for? Måske skal der males i forskellige farver for at give et smukt farvespil? 

Er der ældre vinduer og døre, der skal fremhæves eller renoveres? Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi udfører maling af facader med de bedste produkter

Det er ikke kun erfaringen og teknikerne alene, der udgør et holdbart og flot resultat - også valget af produkter spiller ind, hvorfor vi har valgt at bruge det bedste produkt til maling af facade på markedet.


Vi bruger silikatmaling fra Keim, der normalt bruges til maling af facader af mursten, puds og beton. 


Denne maling fås i mange forskellige farver og giver en flot, holdbar, robust og levende overflade, der giver muren lov til at ånde og dermed giver en lang levetid. 


Kontakt os og få en pris på din opgave

Kontakt os gerne på telefon 51 34 72 25 eller e-mail kock-pet@hotmail.com. Så kommer vi ud og besigtiger din facade og giver et uforpligtende tilbud. 

Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vagn's Malerforretning v/Vagn Kock Petersen

CVR: 33407033​

​Telefon: 51 34 72 25

E-mail: kock-pet@hotmail.com