Vinduer og døre

Renovering og maling af døre og vinduer

Professionel hjælp til private og erhverv

Hos Vagn's Malerforretning har vi gjort renovering og maling af vinduer og døre til et af virksomhedens specialer. Vi udfører maling af døre og vinduer for private og erhvervskunder i blandt andet Sønderborg og på det øvrige Als samt i Rødekro, Aabenraa og omegn.

Vi klarer enhver opgave

Skal farven på de gamle trævinduer og døre ændres, kan det være en krævende opgave, hvis vinduerne er småsprossede eller koblede. Vi løser dog opgaven professionelt, så resultatet bliver elegant og fremstår tro mod den oprindelige stil. Vi kan også tilbyde en professionel renovering af ældre vinduer og døre.

Med en grundig, nænsom og kvalitetsbevidst renovering med de rette produkter er det muligt at bevare de gamle, smukke vinduer og dermed bevare boligens æstetiske udtryk og stil i stedet for at skifte ud til nyt.​

Vi tilbyder også maling af facader i forbindelse med maling af vinduer.

Forlæng levetiden med renovering og maling af vinduer

Gennem 15 år har vi været med til at vedligeholde et ældre slot, hvor blandt andet vinduernes og dørenes levetid er blevet forlænget med den rette behandling. 

Med den rigtige metode til afrensning, den rigtige grunder og den rigtige slutbehandling har vi ikke alene sørget for, at levetiden er forlænget – vores arbejde har ligeledes gjort, at tiden imellem behandlingerne er blevet forlænget med fire år.

Maling af døre og vinduer udføres af specialister

Når dine døre og vinduer trænger til en opfriskning, er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt. Vælger du at få vores malerforretning til at klare maling af dine vinduer og døre, får du udført opgaven professionelt.

Vi sætter en ære i godt håndværk. Vi gør derfor rigtig meget ud af, at du skal have et flot og holdbart resultat. Vi sørger for kvalitetsløsninger, hvor vi ikke går på kompromis med noget. På den måde får du flotte vinduer og døre, der fremstår som nye. Det kan derfor betale sig at vælge en professionel maler, når du ønsker et holdbart resultat i forbindelse med maling af vinduer og døre. 

Vi har kvalitet og service i højsædet

Når du skal have foretaget maling af vinduer, ønsker du selvfølgelig et flot og tilfredsstillende resultat. Kvaliteten skal kort sagt være i orden. Vælger du os til at male dine vinduer, er det netop god kvalitet, du får. Vi elsker vores håndværk, hvilket afspejler sig i den høje kvalitet, vi leverer.

Vi gør også meget ud af, at høj kvalitet og god service skal gå hånd i hånd. Du skal føle dig tryg ved at overlade det indvendige og udvendige malerarbejde til os. Vi gør derfor meget ud af at inkludere dig i processen. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi kan opfylde dem på behørig vis.

Du vil derfor opleve, at service og kvalitet er i højsædet hele vejen igennem. Det gælder selvfølgelig uanset omfanget af opgaven. Om vi skal hjælpe dig med maling af ét vindue eller alle vinduer er ét fedt for os. Servicen og kvaliteten vil altid være på højeste niveau, når du vælger os.

Rådgivning i forbindelse med maling af vinduer og døre

Når du skal have foretaget maling af vinduer, døre eller facade, kan det være svært at vide, hvad den bedste løsning er. Der er jo flere forskellige løsninger at vælge imellem, der hver især kan give forskellige resultater. Vores erfaring og kompetencer gør, at vi kan hjælpe dig med de svære beslutninger.

Vi kan komme med rådgivning og vejledning til, hvad du skal vælge. Vi kan forklare om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. På den måde kan du bedre vælge den løsning, der passer perfekt til dine vinduer og karme. Maling af døre og vinduer behøver derfor ikke at være en kompliceret proces. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Når du skal have foretaget maling af vinduer, døre eller facade, kan det være svært at vide, hvad den bedste løsning er. Der er jo flere forskellige løsninger at vælge imellem, der hver især kan give forskellige resultater. Vores erfaring og kompetencer gør, at vi kan hjælpe dig med de svære beslutninger.

Vi kan komme med rådgivning og vejledning til, hvad du skal vælge. Vi kan forklare om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. På den måde kan du bedre vælge den løsning, der passer perfekt til dine vinduer. Maling af vinduer behøver derfor ikke være en kompliceret proces. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen.

Kontakt os og få en pris på dit malerarbejde

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på renovering eller maling af vinduer og døre, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi står klar til at hjælpe dig med maling af døre og vinduer til skarpe priser, når du vil have en kvalitetsløsning. Tøv ikke med at kontakte os.​ Du også velkommen til at høre mere om opsætning af filt.

Ring på telefon 51 34 72 25 eller skriv til vores e-mail kock-pet@hotmail.com.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning ApS

Sjællandsgade 9 6400 Sønderborg

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​44518929

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​