Indendørs malerarbejde

Indendørs malerarbejde – den klarer vi!

Har du brug for at få udført indendørs malerarbejde, er du kommet til det rette sted.​ Hos Vagn’s Malerforretning klarer vi alt inden for malerfaget, hvad enten det drejer sig om en større entrepriseopgave, eller der blot er tale om en mindre renoveringsopgave.

Vi hjælper både private og erhverv i området omkring Als, herunder Sønderborg, Aabenraa og Rødekro. Vi står klar til at udføre malerarbejde i private boliger, sommerhuse, ​virksomheder, institutioner m.m.

Dine ønsker er i fokus

Skal du have udført indendørs malerarbejde, er det at foretrække, at du lader professionelle om det – således er du sikker på at få et pænt resultat, som holder mange år frem. Vores medarbejdere er alle dygtige og professionelle malere, der lægger en dyd i at levere et smukt malerarbejde.

Vi sørger for at holde en løbende og god dialog med dig som kunde. På den måde undgår vi misforståelser, ligesom vi samtidig sikrer, at alt bliver udført efter dine ønsker og behov.​

Har du brug for rådgivning i dit valg af farve eller materiale, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige på det område. Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

Vi kan det hele

Vi kan alt inden for malerfaget, og derfor kan du trygt lade os stå for al indendørs malerarbejde. Vi udfører maling af bl.a.:​

  • Køkken
  • ​Trapper
  • ​Inventar
  • ​Bygninger
  • ​Tapetsering
  • ​Vedligeholdelse
  • ​Brandhæmmende maling
  • ​Sommerhuse og kolonihavehuse

Vil du vide mere? Kontakt os​

Kunne du tænke dig at høre mere om vores ydelser eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 34 72 25 eller på e-mail kock-pet@hotmail.com.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning v/Vagn Kock Petersen​

Nybølnorvej 4, 6310 Broager

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​33407033

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​