Maling af loft

Maling af loft udføres af dygtige malere​

Trænger dine lofter til at blive malet? Så er der hjælp at hente hos din lokale malerforretning. Hos Vagn’s Malerforretning kan vi hjælpe dig med alt vedrørende maling af loft.

​​

Vi udfører vores arbejde efter dine behov, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille. Så uanset om du gerne vil have malet alle lofterne i dit hus eller blot et enkelt, hører vi gerne fra dig. Vi hjælper både private og erhverv på Als, i Aabenraa, Sønderborg, Rødekro og omegn. 

Vi kan klare det hele

Vi klarer alt inden for malerarbejde, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Vi kan naturligvis udføre maling af loft i alle rum, dvs. både i køkken, stue, badeværelse, kontorlokaler m.m. 

Det har for år tilbage været meget moderne at få lavet de såkaldte rustiklofte, hvor der anvendes træbrædder i stedet for gipsloft. Med tiden bliver træet dog grimt, og knasterne begynder at slå sig. Det fører til, at mange vælger at få deres rustiklofte malet. Denne slags opgave har vi masser af erfaring med.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken opgave vi skal udføre for dig, står vi klar til at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for vejledning i forbindelse med maling af loft. Kontakt os gerne på tlf. 51 34 72 25 eller på e-mail kock-pet@hotmail.com.

Du også velkommen til at høre mere om maling af badeværelse.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning ApS

Sjællandsgade 9 6400 Sønderborg

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​44518929

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​