Maling af vægge

Maling af vægge udført af faguddannede malere

Trænger dine vægge til at blive malet? Så er du velkommen til at kontakte Vagn's Malerforretning for kompetent hjælp. Vi er et professionelt malerfirma med 46 års erfaring i branchen.​

Vi tilbyder maling af vægge hos private kunder og erhvervskunder i og omkring Sønderborg, Als, Aabenraa og Rødekro. Hvis du drømmer om at pifte dit hjem en smule op, så kan du med fordel gøre det ved hjælp af maling. Nymalede vægge kan gøre en kæmpe forskel i udseendet af hjemmet, og derfor kan det godt betale sig at vedligeholde sine indvendige vægge.

​Vi står klar til at hjælpe med både inspiration ved valg af farver til maling af vægge hos dig. Tøv derfor ikke med at ringe til os for professionel hjælp til en god pris. 

Hvilken glans maling til vægge?

Der findes mange forskellige typer af vægmaling på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken du skal vælge.

Du kan vælge blandt mange forskellige farver samt grader af glans. Malingens glans angives på en skala fra 0-100, hvor 0 er helmat og 100 er ultrahøjglans.​ 

Hvis du ønsker en slidstærk overflade, kan du med fordel vælge en blank maling, som desuden også er nemmere at vedligeholde. 

Derfor anvendes blankere maling som regel i køkkener og bade, mens mat anvendes på lofter og værelser. Jo blankere malingen er, jo bedre vil den dog også reflektere lys, og derfor afsløres potentielle ujævnheder også nemmere her.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette maling til dine vægge, uanset om du drømmer om en traditionel hvid eller en sjov farve med glimmer i.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at få professionel hjælp til maling af vægge, så kontakt os gerne med det samme for flere oplysninger. Hos os er du sikret smukke resultater til fordelagtige priser.

Kontakt os på tlf.: 51 34 72 25 eller på e-mail: kock-pet@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​ 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning ApS

Sjællandsgade 9 6400 Sønderborg

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​44518929

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​