Fuldspartling

Fuldspartling for et solidt stykke arbejde​

Vil du gerne have vægge og lofter med en glat og jævn overflade? Så kan din lokale malerforretning vejlede dig i, hvordan du bedst får det resultat, du drømmer om. Hos Vagn’s Malerforretning kan vi tilbyde dig fuldspartling, som er med til at gøre dine vægge og lofter klar til en omgang maling. 

Vi hjælper dig gerne med små som store opgaver, og uanset om dit hus er ved at gennemgå en totalrenovering, eller om du blot er ved at lave et nyt børneværelse, kan vi være behjælpelige. Vi er beliggende i Broager og har kunder fra de omkringliggende områder i Sønderborg, Als, Aabenraa og Rødekro.

Er det tilstrækkeligt med fuldspartling?

Det er helt op til dig, om du vil nøjes med en fuldspartling, eller om du også vil have opsat filt på dine vægge eller lofter. ​Vi har flere kunder, som har valgt kun at få lavet en fuldspartling, inden deres vægge eller lofter er blevet malet efterfølgende.

Det er en lidt billigere løsning, som giver et lidt andet udtryk, end hvis du vælger at supplere med eksempelvis opsætning af filt. Overfladen bliver lidt mere pudset, og den kan altså gøres endnu mere glat og jævn, hvis du ønsker det.

Vi hjælper med hele projektet

Når du skal have foretaget en fuldspartling, er det typisk ikke kun spartlingen, der skal foretages. Væggene eller loftet skal forberedes til fuldspartling. Har du tapet eller lignende på væggene, skal dette fjernes, før der kan foretages en fuldspartling. Det er selvfølgelig noget, vi hjælper med.

Vi kan hjælpe dig igennem hele projektet. Vi kan fjerne tapet og derefter stå for fuldspartlingen af væggene. Vi kan både fjerne savsmuldstapet, papirtapet, filt, eller hvad du nu har. Fjernelse af tapet er derfor ikke noget, du skal bekymre dig om.

Når væggene er klar, tager vi os selvfølgelig af fuldspartlingen. Skal vi hjælpe med maling af træloft, vægge eller andet, gør vi selvfølgelig også det. Du kan derfor få en komplet løsning, hvor vi hjælper med hele projektet.​

​Fuldspartling af alt fra vægge til lofter​

Vi kan hjælpe med fuldspartling af både vægge og lofter. Det kan være i forbindelse med mange forskellige projekter. Står du for eksempel over for en renovering, kan en fuldspartling være en rigtig god løsning.

Skal du have gipsplader, for eksempel til gipsloft eller gipsvægge, kan vi også hjælpe med spartling af dette. Vi kan derfor også hjælpe med andre projekter, hvor der er brug for en mindre omfattende spartling. Vi står klar til at spartle dine vægge og lofter uanset omfanget af opgaven

Godt håndværk og kvalitetsmaterialer

Når du vælger at lade os hjælpe dig med din fuldspartling, får du godt håndværk hele vejen igennem projektet. Vi sætter stor fokus på kvalitet – både i vores arbejde og i valget af materialer.

Vi har nøje udvalgt spartelmasse af høj kvalitet, der sikrer et resultat med en lang levetid. Vi gør derfor en ekstra indsats, for at du får et flot og holdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Vi kan være den helt rette løsning, når du skal have en fuldspartling. Kvaliteten er nemlig altid i fokus hos os. På den måde sikrer vi, at du får et resultat, der lever op til dine forventninger.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning?

Når det kommer til spartling og fuldspartling, er der mange forskellige løsninger at vælge imellem. Derudover kan du vælge, om der skal males efterfølgende, eller der skal opsættes filt eller tapet. Det kan virke forvirrende med de mange muligheder. Vi står dog klar til at give dig et overblik over, hvad der kan være den bedste løsning for dig.

Når du vælger os, står vi altid til rådighed med gode råd og vejledning. Vi kan besigtige dit projekt og komme med gode idéer til, hvordan det løses bedst muligt. Vi tager selvfølgelig hensyn til dine ønsker og drømme. Derudover finder vi også frem til en løsning, der passer til dit projekt.

Du kan trygt henvende dig til os, når du har brug for en fagmand at sparre med. Vores erfaring fra faget gør, at vi kan hjælpe dig i den helt rigtige retning.

Vil du gerne vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud fra os på fuldspartling, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig et prisoverslag på dit projekt. Du også velkommen til at høre mere om udendørs malerarbejde.

Du kan ringe på telefon 51 34 72 25 eller sende en e-mail på koch-pet@hotmail.com.​​

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning ApS

Sjællandsgade 9 6400 Sønderborg

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​44518929

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​