Opsætning af filt

Opsætning af filt for et flot resultat​

Skal du have malet vægge eller lofter, er det en mulighed at beklæde overfladen med filt inden. Det giver det bedste resultat. Hos Vagn’s Malerforretning kan vi hjælpe dig med opsætning af filt. Er det nødvendigt med en fuldspartling forinden, klarer vi også det.

Vi påtager os gerne alle former for maleropgaver - store som små. Vores virksomhed ligger i Broager, men vi henvender os også til kunder i de nærliggende områder i byer som Sønderborg, Als, Aabenraa og Rødekro.

Hvilken effekt har en opsætning af filt?

Står du over for at skulle male lofter eller vægge, vil en opsætning af filt give en meget jævn overflade, som det er nemt at male på efterfølgende. ​Det vil give det mest harmoniske og optimale resultat i sidste ende.

I de fleste tilfælde vil det være nødvendigt at starte med at lave en fuldspartling af de pågældende vægge eller lofter og efterfølgende sætte filt op, inden der til sidst males. Vi kan varetage hele processen for dig. Vil du gerne have sat tapet eller fotostater op, har vi også stor erfaring med disse opgaver.

Få en fast samarbejdspartner på dit projekt

Skal du i gang med et større projekt, står vi klar til at hjælpe. Sammen tager vi en snak om, hvad det er for en løsning, du har behov for. Har du vægge med savsmuldstapet, der trænger til en opfriskning, kan vi sagtens hjælpe med det.

Vi sørger for at tage det gamle tapet ned, hvorefter vi kan foretage en spartling af vægge. Vil du hellere have gipsvægge, hjælper vi selvfølgelig også med at spartle samlingerne af disse. Vi kan dernæst hjælpe dig med opsætning af filt – for eksempel glasfilt. Ønsker du glasvæv i stedet for, hjælper vi også gerne med det.

Når der efterfølgende skal males, står vi også til rådighed. Vi sørger for maling i den rette farve, der passer til dine drømme for væggene. Vi maler selvfølgelig følgende:

Vi står klar til at hjælpe dit projekt til dørs. Du kan trygt overlade det i vores sagkyndige hænder. Vi sørger for et flot og holdbart resultat, der lever op til dine ønsker. Ønsker du en fast samarbejdspartner, der kan hjælpe dig i mål med dit projekt, er vi den helt rette løsning.

Vælg en professionel maler til opsætning af filt

Når du skal have foretaget opsætning af filt, er det en fordel at vælge en professionel maler. Det kræver godt håndværk at få et flot resultat, som holder i mange år. Det er noget, vi kan levere. Godt håndværk er en prioritet for os. Det gælder, uanset om det er en stor eller lille opgave. Vi står klar med kvalitetsløsninger foretaget af professionelle malere. Når du vælger en professionel maler til opsætning af filt, slipper du for besværet. Vi kan klare opgaven hurtigere og mere effektivt.

Derudover har vi en masse erfaring fra branchen. Det sikrer dig, at du får et fantastisk resultat, du bliver glad for. Du vil derfor helt sikkert ikke fortryde at benytte vores professionelle malerfirma til opsætning af filt hjemme hos dig.​​​

Kvalitetsmaterialer er et must

Når du skal have foretaget opsætning af filt, er materialerne vigtige for holdbarheden. Vi har derfor valgt at prioritere kvalitetsmaterialer. Det er nemlig med til at sikre dig et holdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Kvalitetsmaterialerne indebærer både filten og vævlimen, der skal bruges til opsætningen af filten. Skal vi hjælpe med en fuldspartling inden, vil spartelmassen selvfølgelig også være af den helt rigtige kvalitet. Det sikrer dig et flot og holdbart resultat.

Kvalitetsmaterialer er dog ikke det eneste, der skal til. Der skal selvfølgelig også godt håndværk til. Det er vi heldigvis også leveringsdygtige i. Godt håndværk og gode materialer er en nødvendighed for at sikre dig et tilfredsstillende resultat. Vi gør derfor meget ud af at levere netop disse to ting, når du vælger os til at stå for opsætning af filt.

Har du brug for rådgivning om den bedste løsning?

Hvad der er den bedste løsning, varierer fra opgave til opgave. Der kan være flere ting, der gør, at en løsning er bedre end en anden. Som privatperson kan du sikkert have svært ved at vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig i forbindelse med opsætning af filt. Det behøver dog langt fra at være en frustrerende beslutning.

Vi står altid klar til at komme med rådgivning til opsætning af filt eller andre alternativer. Vi kan være den sparringspartner, du har brug for til dit projekt. Vores mange kompetencer og erfaring fra malerfaget gør os i stand til at se dit projekt fra et andet perspektiv.

Vi kan sikkert komme med gode idéer til forskellige løsninger, der lever op til dit behov og dine drømme for huset. Vi kan tage en snak om, hvad det er for et resultat, du ønsker i sidste ende. Ud fra det kan vi komme med gode råd til, hvordan du netop opnår dette resultat. Dernæst står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med opgaven.

Hvad koster opsætning af filt?

Prisen på opsætning af filt afhænger af flere ting. Først og fremmest afhænger det selvfølgelig af størrelsen på rummet, som skal have nyt filt. Det er både højden og bredden af væggene, der påvirker prisen.

Prisen afhænger også af omfanget af opgaven. Det er i forhold til, om det er en enkelt væg, der skal have filt, eller der er tale om flere vægge og hjørner, hvor der skal opsættes filt. Der er derfor flere ting, der påvirker prisen.

Har du et større eller mindre projekt, står vi klar til at hjælpe dig med opsætning af filt. Vi kan komme ud og se på din opgave, hvor vi efterfølgende kan give et uforpligtende tilbud. Du kan derfor sagtens få et prisoverslag på lige netop din opgave.

Vil du gerne have os til at hjælpe dig?

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi hjælper dig gerne med alle former for malerarbejde og klargøring som eksempelvis opsætning af filt.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 34 72 25 eller sende os en e-mail til koch-pet@hotmail.com for at høre mere om vores ydelser. ​​Du også velkommen til at høre mere om fuldspartling.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores virksomhed, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+46 års erfaring

Vi ved, hvad vi laver og har mange års erfaring i alt inden for malerfaget.

Tilfredsgaranti

Vi kører først når du, som kunde, er tilfreds.

Kvalitet i top

Hos os er kvaliteten i top og du er sikret det bedste resultat.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vagn's Malerforretning ApS

Sjællandsgade 9 6400 Sønderborg

Telefon: 51 34 72 25​

E-mail: kock-pet@hotmail.com

CVR: ​44518929

​Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.​​​