✓ Faguddannede malere

✓ Få et uforpligtende tilbud

✓ Kvalitetsbevidst malerfirma

Fuldspartling for et solidt stykke arbejde​

Vil du gerne have vægge og lofter med en glat og jævn overflade? Så kan din lokale malerforretning vejlede dig i, hvordan du bedst får det resultat, du drømmer om.

Hos Vagn’s Malerforretning kan vi tilbyde dig fuldspartling, som er med til at gøre dine vægge og lofte klar til en omgang maling. Vi hjælper dig gerne med små som store opgaver, og uanset om dit hus er ved at gennemgå en totalrenovering, eller om du blot er ved at lave et nyt børneværelse, kan vi være behjælpelige. Vi er beliggende i Broager og har kunder fra de omkringliggende områder.

Er det tilstrækkeligt med fuldspartling?

Det er helt op til dig, om du vil nøjes med en fuldspartling, eller om du også vil have opsat filt på dine vægge eller lofter.​

Vi har flere kunder, som har valgt kun at få lavet en fuldspartling, inden deres vægge eller lofter er blevet malet efterfølgende.

Det er en lidt billigere løsning, som giver et lidt andet udtryk, end hvis du vælger at supplere med eksempelvis opsætning af filt. Overfladen bliver lidt mere pudset, og den kan altså gøres endnu mere glat og jævn, hvis du ønsker det.

Vil du gerne vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud fra os på fuldspartling, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 51 34 72 25 eller sende en e-mail på koch-pet@hotmail.com.​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vagn's Malerforretning v/Vagn Kock Petersen

CVR: 33407033​

​Telefon: 51 34 72 25

E-mail: kock-pet@hotmail.com